Alleen op vakantie gaan

estivant single reizen
SpaDreams Lastminutes

Alleen op vakantie gaan

Alleen op vakantie gaan, is dat leuk? Wie een last minute vakantie wil boeken en alleen is, twijfelt misschien over het type last minute. Wordt het een last minute cruise, rondreis of groepsreis? Is een single reis ook aantrekkelijk als je een partner hebt of moet je daarvoor vrijgezel zijn? Alleen reizen hoeft zeker niet. Er is altijd wel een last minute te vinden waar je in het gezelschap bent van anderen. In deze blog vragen en antwoorden over alleen op reis gaan of deel nemen aan een single reis of groepsreis.

Alleen op vakantie gaan

Alleen op vakantie gaan, je hebt eerder contacten dan je denkt.

Wie alleen reist, maakt sneller contacten dan je met zijn twee of met een groep op vakantie gaat. Zelfs als je niet zo spraakzaam bent, heb je zo nieuwe vrienden gemaakt. Ben je 50 plusser en ga je op reis? Boek dan een last minute voor 50 plussers. Een georganiseerde buisreis of luxe cruise bijvoorbeeld.

Je kunt met name via Kras Reizen een single reis of alleenreizenden groepsreis boeken. Ook een last minute zonvakantie of wintersport vakantie. Het kan dus een voordeel zijn om alleen op reis te gaan.

Super Lastminute Deals

de vakantiediscounter banner

In een Adults Only hotel verblijven?

Adults Only hotels zijn hotels waar uitsluitend volwassenen welkom zijn. Ze zijn ideaal als je alleen op vakantie gaat want veel andere volwassen alleenreizenden kiezen ook voor een hotel waar kinderen en gezinnen niet toegelaten worden. Doe eens gek, boek eens een last minute Egypte, Marokko of Costa Rica en verblijf in een luxe all inclusive hotel. Ideaal als je een Only Adults hotel uitzoekt. Voor de dames. Je kunt ook een Adults Only wellness resort boeken met beautysalon. Dan kom je niet alleen weer uitgerust thuis maar ook nog eens volgens de laatste mode. Ook leuk voor een last minute vriendinnenweekend.

Single reizen villa vibes banner

Alleen op wintersport gaan of een groepsvakantie boeken?

Het is oktober en het wintersport seizoen komt er aan. Heb je zin in een last minute wintersport vakantie met de kerst, in januari, februari of maart? Je kunt op eigen houtje een last minute wintersport chalet en vliegtickets boeken maar ook deelnemen aan een wintersport groepsreis. Reisorganisaties zoals Estivant, Bizz Travel en Single Snow organiseren skivakanties voor groepen. Hierbij kan je ook kiezen voor een 30, 40 of 50 plus alleenstaanden reis. Met een groep andere vrijgezellen optrekken is ook in de sneeuw ontzettend leuk. Zeker als der apres ski mogelijkheden top zijn.

Als je meedoet aan een single wintersport groepsreis, moet jij je wel inschrijven bij een skivakantie met deelnemers van je eigen leeftijd. Dat is veel gezelliger en maakt de communicatie een stuk eenvoudiger. Dat geldt ook voor een last minute wintersport weekend met andere singles.

estivant single reizen
SpaDreams Lastminutes