Een autovakantie last minute boeken?

Boek hier je last minute autovakantie. Bijvoorbeeld via TUI of PrijsVrij.

TUI autovakantie banner


Accommodatie boeken voor je last minute autovakantie.

Of boek een last minute vakantiehuis of hotel. Zie ook de aanbiedingen van Hotel Specials. Ook voor een hotel met jacuzzi, een last minute hotel met sauna of last minute hotel met hond, zit je op deze site goed.

Ook voor een all inclusive last minute


autovakantie bosgebied

Goedkoopste, last minute autovakantie

Vind hier de goedkoopste, last minute autovakanties. Ook voor last minute autovakanties binnen Europa met half pension arrangementen. Wie op het laatste moment besluit om met de auto op vakantie te gaan, heeft een aantal zaken nodig om die last minute vakantie te kunnen starten. Een reisbestemming, een auto die in goede conditie is, een chauffeur met reiservaring en accommodaties om tijdens je reis te kunnen overnachten.

Prijsvrij autovakantie banner


Last minute autovakantie binnen Europa

Een autovakantie binnen Europa kan je in de meeste gevallen last minute plannen. Je hebt echter wel rekening te houden met auto vignetten, tolwegen en afwijkende verkeersregels in vakantielanden. Zeker bij een last minute autovakantie waarbij je moet overnachten, is wat uitzoekwerk vereist. Soms moet je de keuze maken om via een tunnel naar je vakantieadres te rijden of om te rijden. Als je bijvoorbeeld een last minute autovakantie Oostenrijk, Zwitserland of Italië boekt, is het uitzoeken van de goedkoopste route geen kinderspel. Tolwegen en te verwachten files kunnen je planning en route sterk beïnvloeden. Raadpleeg voor een zorgeloze autovakantie deze checklist.

TUI autovakantie banner

Tips voor als je met de auto op vakantie gaat

Lees hier de tips als je een autovakantie binnen Europa wilt plannen. Houd naast deze tips het fileverkeer in de gaten en vermijd dagen zoals zwarte zaterdag of zondag.

autovakantie in de bergen

Autovakantie en onderweg overnachten?

Als je vakantiebestemming op minder dan 12 uur rijden ligt, zal je onderweg niet goedkoop hoeven te overnachten, een last minute autovakantie met een bestemming buiten de Benelux betekent bijna altijd onderweg overnachten. Je kunt bij ons hiervoor een last minute hotel boeken.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials banner

Je kunt je goedkope autovakantie nog tot een dag van tevoren boeken, vergeet geen abonnement op een pechhulpdienst te nemen of de voorwaarden van je bestaande pechhulpdienst mee te nemen. Als je in het buitenland pech krijgt, is het prettig als je lid bent van de ANWB of andere hulpdienst.

Vakantiehuis of hotel boeken voor overnachten

Het allerbelangrijkste bij een autovakantie, een leuk en goedkoop vakantiehuis vinden waar je tijdens je last minute vakantie kunt verblijven. Een hotel boeken voor 1 nachtje is natuurlijk ook een optie.

villa met privezwembad


All Inclusive hotel boeken

Onderweg overnachten in een all inclusive hotel? Ook dat is mogelijk. Je vindt op deze site veel last minute all inclusive aanbiedingen, ook van all inclusive hotels met zwembad, sauna in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk.
Als je rust boekt, ga je voor een All Inclusive adults only hotel.

TUI autovakantie banner


Last minute vakantiewoning huren.

Bij een goedkope autovakantie hoort een goedkope vakantiewoning. Als je op het laatste moment besluit er even tussen uit te gaan en de auto je favoriete vervoermiddel is, wil je snel een last minute vakantiewoning, chalet of bungalow vinden. De goedkoopste bungalows vind je vaak op last minute bungalowparken.

Heerlijke vakantieparken in Nederland, België en Duitsland


Indien je een last minute autovakantie Duitsland of Frankrijk boekt, zal je snel een last minute vakantiewoning gevonden hebben. Een last minute vakantiewoning met privé zwembad is in het buitenland wat moeilijker te vinden, zeker als je een last minute autovakantie Frankrijk of Spanje in augustus boekt.

wijnproeverij single reis

Overnachten op last minute bungalowpark

Als je met méér dan 2 personen bent, is overnachten op een last minute bungalowpark goedkoper dan een hotelkamer boeken in een last minute hotel. In het geval je erin slaagt een last minute bungalow te huren met 2 of 3 slaapkamers, heb je gegarandeerd een betere nachtrust en kan iedereen na het ontbijt weer fit verder op reis.

bungalowspecials lastminute banner


Last minute autovakantie Ardennen?

Een last minute vakantie Ardennen, Eifel of Luxemburg biedt al snel meer mogelijkheden. Een last minute vakantiebungalow voor mindervaliden vinden, is niet echt eenvoudig. Er zijn echter in de Benelux en heel Europa last minute vakantiewoningen te huur die geschikt zijn voor mindervaliden.

lastminute Nederland met de auto

Tenslotte, ook bij een last minute vakantie met de auto, hoort een goede reisverzekering, liefst met ongevallendekking. Uiteraard moet de auto zelf ook verzekerd zijn en dekt deze verzekering uw aansprakelijkheid in het buitenland.
Je kunt hier door te vergelijken een goede reisverzekering vind. Ook voor het afsluiten van een doorlopende reisverzekering.

Prijsvrij autovakantie banner


Last minute aanbiedingen met elkaar vergelijken

Bij het boeken van een last minute autovakantie in Europa komt heel wat kijken, een goedkope vakantiewoning vindt u hier. Voor een last minute cruise, last minute hotel, last minute citytrip of goedkope vliegtickets bekijkt u de andere aanbiedingen en last minutes op deze website.

met vrienden op autovakantie

Rreisaanbieders van last minute autovakanties vergelijken

Als je een last minute autovakantie wilt boeken met bestemming Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Frankrijk of ander vakantieland, kijk dan naar de aanbiedingen van Tui of Sunweb. Daar vind je goedkope autovakanties inclusief overnachting.

TUI autovakantie banner

Ook bij een last minute wintersportvakantie kan de auto je ideale vervoermiddel zijn.