Last minute Only Adults reizen.

Last minute only adults reizen zijn vakanties voor volwassenen. Hier vind je last minutes reizen en hotels voor Only Adults. Zowel vliegvakanties naar zonnige bestemmingen, actieve reizen en luxe vakanties dicht bij huis. Last minute Only Adults reizen zijn alleen bedoeld voor volwassenen en tot wel 30 % goedkoper.


Géén gezinnen met jonge kinderen.

Wie behoefte heeft aan rust en ontspanning zal meestal geen behoefte hebben aan een hotel waarin gezinnen met jonge kinderen verblijven of een last minute familie rondreis met kids. Ook een last minute vakantiepark met speeltuin en zwembad voor kinderen zal niet in de smaak vallen. Wat dan wel mogelijk is? Zie deze last minute reizen voor alleen volwassenen.


Lastminute zonvakantie Januari Gran Canaria

Adults Only

Gelukkig is er een categorie reizen voor volwassenen, de zogenaamde “Adults Only Reizen”. Ook als last minute Only Adults te boeken. Deze reizen voor alleen volwassenen vind je in alle sectoren van de vakantie branche. Er zijn adults only hotels, vakantieparken voor senioren, cruises, rondreizen en groepsreizen. En uiteraard, bij de zogenaamde single reizen of alleenstaande reizen zijn kinderen ook niet welkom.


tui lastminutes banner

Last minute all inclusive reizen

All inclusive reizen zijn luxe vakanties waarin nagenoeg alle reiscomponenten verwerkt zijn. Je betaalt dus één totaalprijs voor een luxe All In vakantie. All inclusive last minutes zijn meestal ook boek baar als alleen volwassenreis. Het is veelal zelfs mogelijk een last minute all inclusive groepsreis, rondreis of cruise op basis van Adults Only te boeken.


1 oudervakanties

Wel eens gehoord van 1 ouder vakanties? Dat zijn reizen voor 1 ouder gezinnen. Vakanties voor alleenstaanden ouders en kinderen. Een eenoudervakantie kan well All Inclusive maar géén Only Adults last minute zijn.


lastminute vakantie deals strand

Aanbod last minute only adults reizen

Er is ook een groot aanbod last minute Only Adults Last minute reizen. Dat kunnen last minute stedentrips, rondreizen en groepsreizen zijn. Georganiseerde reizen voor volwassenen. Op deze site vind je en groot en gevarieerd aanbod last minute only adults reizen.


Last minute only adults reizen voor 50 plussers.

Voor de 50 plus groep worden er het hele jaar door last minute reizen georganiseerd, met name single reizen. Last minute only adults reizen zijn vaak verre rondreizen. Deze worden aangeboden door reisorganisaties zoals Tui, Djoser en Sawadee.


zeilvakantie lastminutes

Maar ook stedentrips zijn vaak alleen bedoeld voor volwassenen. Ook 50 plus single reizen zijn ook heel populair. Deze groepsreizen voor 50 + alleenstaanden kunnen ook wandelreizen, fietsvakanties, zeilvakanties of wintersport reizen zijn. In alle gevallen is het niet toegestaan om kinderen mee te nemen.

Vind hier het laatste aanbod reizen voor volwassenen.