Last minute single reizen, aanbiedingen en tips

Last minute singlereis? Het meest actuele aanbod last minute single reizen vind je op deze pagina. In de meeste gevallen gaat het om single groepsreizen, rondreizen en stedentrips voor alleenstaanden. Ook voor een last minute single reis 40, 50 of 60 plus.

Estivant single specialist banner

Kort voor vertrek je single reis last minute boeken

Deze last minute reizen voor singles kan je meestal nog tot 3 tot 30 dagen voor vertrek boeken. Reizen binnen en buiten Europa. Het zijn single groepsreizen met gegarandeerd vertrek en bij de meest reisorganisaties kan je de samenstelling van de groep zien. Dat biedt je betere mogelijkheden de beste keuze te maken. Een last minute single reis is meestal goedkoper.


stedentrip met vriendinnen

Groot aanbod 30, 40, 50 en 60 Plus last minute single reizen

Met meer dan 2.000.000 alleenstaanden in Nederland en België boven de 30 jaar, is het aanbod last minute single vakanties 25, 30, 40, 50, 55 en 60 Plus groot. Met name de wandel single reizen 40 tot 70 jaar, worden volop geboekt. Ook last minute single fietsvakantie zijn populair.


TUI single groepsreizen jongeren

wijnproeverij single reis

Single reizen voor alleenstaanden 60 Plus

Er worden ook single reizen georganiseerd voor 30 en 40 plussers en vrijgezellen vanaf 60 jaar. Samen met gelijkgestemden op reis gaan, biedt meer dan gezelligheid. Je hebt vele soorten single reizen, ook voor een weekend of juist langere periode. Heb jij een last minute single reis gezien die je wel leuk en interessant lijkt?

TUI single groepsreizen 50

Last minute single weekend boeken?

Weekendje wandelen of fietsen? Boek een single wandelweekend of fiets weekend via bijvoorbeeld Eigenwijze Reizen, Estivant, Crusj of Tui. Je kunt zo een last minute fiets- of wandelweekend voor singles nog tot een paar dagen voor vertrek boeken.


Een verre single rondreis naar een bestemming binnen Azië boeken? Er is veel mogelijk. Ook op het gebied van goedkope singlereizen binnen Nederland en België.


Single weekend villa vibes banner

lastminute single reizen

Welke last minute single groepsreis spreekt jou aan?

Kijk nu binnen het aanbod last minute single reizen of er een single groepsreis is die je aanspreekt en welke past binnen je interesses je mogelijkheden. Er is ook een aanbod yoga- en wellness single reizen.
Kijk bijvoorbeeld bij het aanbod van Puur en Kuur of Spa Dreams.


spadreams wellness vakantie banner

Single zeilvakantie boeken?

Diverse single reisorganisaties bieden single zeil groepsreizen aan. Indien beschikbaar kan je een single zeilweekend of alleenstaanden vakantie, last minute boeken.

zeilvakantie lastminutes


All Inclusive single reizen.

Steeds meer single rondreizen en groepsreizen worden als “all inclusive” aangeboden. Dat wil zeggen dat de hele reis vooruit betaald wordt en dat vliegtickets, hotelovernachtingen, transfers en maaltijden inclusief zijn. Ook drankjes zijn dan in de prijs van de reis inbegrepen.


plezier op wintersport

Meeste single reizen zijn groepsreizen

Ook last minute single groepsreizen worden soms als last minute aangeboden. Je hebt dan de voordelen van de last minute korting en een geheel verzorgde reis waarvan het gelijk duidelijk is wat de totale kosten zijn. Deze reizen hebben vaak een verre bestemming maar het is ook mogelijk een all inclusive single reis met bestemming Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland of Kroatië te boeken.

villa vibes single vakanties

Dit type single reizen wordt in de regel niet aan jongeren en jongvolwassenen aangeboden, wel aan 40, 50 en 60 plussers. Kijk nu binnen ons aanbod single groepsreizen of er interessante last minute aanbiedingen tussen zitten en ga genieten van een welverdiende vakantie.


Crusj single reizen banner

Last minutes single wintersport vakantie?

Je kunt bij ons ook een single wintersport groepsreis boeken. Voor een single skivakantie Oostenrijk, Frankrijk, Italië of andere wintersport land.


Estivant single wintersport banner

groepsreis voor singles

Single reizen jongvolwassenen

Single reizen voor jongvolwassenen worden met name door Shoestring aangeboden maar ook bij Estivant, Tui, Crusj en Eigenwijze Reizen kan je als 25 of 30 plusser meedoen aan een zeilvakantie, wandelvakantie of andere last minute single reis. Single reizen voor jongeren tot 20 a 25 jaar, worden met name verzorgd door SIMI Reizen. Zij zijn de specialist als het om jongeren reizen in het algemeen gaat.