SIngle Sun Lastminutes

SpaDreams Lastminutes

333Travel

Last minute single reizen

Het meest actuele aanbod last minute single reizen vind je op deze pagina. In de meeste gevallen gaat het om single groepsreizen, rondreizen en stedentrips voor alleenstaanden. Met meer dan 2.000.000 alleenstaanden in Nederland en België boven de 50 jaar, is het aanbod single vakanties 50 Plus groot.

Er worden ook single reizen georganiseerd voor 30 en 40 plussers en vrijgezellen vanaf 60. Samen met gelijkgestemden op reis gaan, biedt meer dan gezelligheid. Je hebt vele soorten single reizen, ook voor een weekend of juist langere periode. Heb jij een last minute single reis gezien die je wel leuk en interessant lijkt?

Een verre single rondreis naar een bestemming binnen Azië boeken? Er is veel mogelijk. Ook op het gebied van goedkope singlereizen binnen Nederland en België.

Kijk nu binnen het aanbod last minute single reizen of er een single groepsreis is die je aanspreekt en welke past binnen je interesses je mogelijkheden. Er is ook een aanbod yoga- en wellness single reizen.

Super Lastminute Deals

Last minute Curacao

Lastminute Curaçao Chogogo Resort

Vanaf 7 dagen. Verblijf in luxe Beach resort direct aan strand. Duiken, snorkelen. Deze last minute Curacao is beoordeeld met een 8,9.

Last minute Kreta

Lastminute Kreta Blue Bay Resort

Verblijf in Beach Resort met Spa. All Inclusive mogelijk. Deze last minute Kreta is beoordeeld met een 8,0. Nu extra last minute korting.

Last minute Lanzarote

Lastminute Lanzarote Aqua Suites

Boek nu deze last minute Canarische Eilanden met veel last minute voordeel. Beoordeeld met een 9,5! Een echte aanrader, relaxen!

All Inclusive single reizen.

Steeds meer rondreizen en groepsreizen worden als “all inclusive” aangeboden. Dat wil zeggen dat de hele reis vooruit betaald wordt en dat vliegtickets, hotelovernachtingen, transfers en maaltijden inclusief zijn. Ook drankjes zijn dan in de prijs van de reis inbegrepen.

Ook last minute single groepsreizen worden soms als last minute aangeboden. Je hebt dan de voordelen van de last minute korting en een geheel verzorgde reis waarvan het gelijk duidelijk is wat de totale kosten zijn. Deze reizen hebben vaak een verre bestemming maar het is ook mogelijk een all inclusive single reis met bestemming Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland of Kroatië te boeken.

Dit type single reizen wordt in de regel niet aan jongeren en jongvolwassenen aangeboden, wel aan 40, 50 en 60 plussers. Kijk nu binnen ons aanbod single groepsreizen of er interessante last minute aanbiedingen tussen zitten en ga genieten van een welverdiende vakantie.

6 reisaanbieders van single reizen

Cruise vakanties

Last minute Curacao

Lastminute Curaçao Chogogo Resort

Vanaf 7 dagen. Verblijf in luxe Beach resort direct aan strand. Duiken, snorkelen. Deze last minute Curacao is beoordeeld met een 8,9.