Last minute watervilla huren

Last minute watervilla huren

Voor wie een last minute watervilla wil huren en een vakantie aan zee of meer wil boeken. Watervillas zijn luxe vakantiehuizen die direct aan het water liggen. Het kan dan gaan om een villa aan zee, rivier of een meer.

roompot watervilla lastminutes banner

Als we naar Nederland kijken is het aanbod watervillas en vakantiehuizen direct aan het water groot. Nederland is immers een waterrijk land waarbij het watertoerisme zich voornamelijk afspeelt rond de Friese Meren, IJsselmeer, Veluwemeer en Veerse Meer. Op en rond deze meren kan je vissen, surfen, zeilen of met een plezierboot of sloep rondvaren. Maar lekker relaxen aan het strand of zonneweide is natuurlijk ook een optie.


last minute watervilla

Last minute watervilla Friese Meren boeken.

De Friese Meren zijn de nummer één als het om watersportvakanties in Nederland gaat. Met het Sneekermeer als grootste en bekendste meer. Als je een goedkope watersportvakantie in Friesland wilt boeken, kan je tot één week voor vertrek een watervilla huren. Je kunt ook kiezen voor een bungalow of vakantiehuis Friesland direct aan het water.  Watervillas Friesland hebben bijna altijd een eigen aanlegsteiger. Dat is makkelijk als je een eigen boot hebt en wilt gaan varen of een sloep op het vakantiepark of waterpark kunt huren. Een last minute vakantiehuis aan de Friese Meren is tot 30 % goedkoper.


Watervilla voor familieweekend huren.

Het is lastig om in de tijd van het coronavirus een groot vakantiehuis voor een familieweekend met meer dan 10 personen te boeken. Je hebt tenslotte te maken met de beperkingen die het coronavirus met zich mee brengt voor groepen. Een idee is om een watervilla te huren. Aan het water heb je alle ruimte en een villa met voldoende slaapkamers, badkamers en toiletten verkleint de kans op onderlinge besmetting aanzienlijk. Een ander idee is om een groot vakantiehuis met open haard te huren. Een open haard in het familie vakantiehuis verhoogt de sfeer aanzienlijk.

last minute watervilla huren

Last minute vakantiehuis met eigen aanlegsteiger.

Tenslotte. Als een watervilla te duur voor je is, kan je ook gaan voor een goedkoper vakantiehuis met eigen aanlegsteiger. Zo een huisje aan het water is aanzienlijk goedkoper dan een luxe villa direct aan het water. Een last minute vakantiehuisje met eigen steiger voor de boot of sloep is tot 40 % goedkoper dan een last minute watervilla. Je kunt ook een huisje met aanlegsteiger in Friesland  als last minute boeken.


roompot watervilla lastminutes banner