Last minute wellness

Wie een last minute wellness reis zoekt, vindt deze hier. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle actuele wellness reizen die met een aantrekkelijke last minute korting worden aangeboden. Of je nu kiest voor een verblijf in een eco resort in India, Nepal of Thailand of gaat voor een kuurreis in Hongarije of Tsjechië, je vindt hier alle soorten last minute wellness reizen.

Vakantieveiling of lastminute

Ook ayurveda reizen en mindfulness vakanties. Als je besluit een wellness reis te boeken, heb je de garantie dat je helemaal kunt ontspannen. Wellness reizen worden ook wel relax- of ontspanningsreizen genoemd.


fletcher blue wellness banner

Er zijn speciale relax vakanties voor alleenstaanden. Je hebt de mogelijkheid te verblijven in een wellness-hotel of eco resort welke alleen toegankelijk is voor volwassenen. Dergelijke Adults Only resorts brengen net dat extra’s om helemaal tot rust te komen. Je vindt onder ander Adults Only wellness resorts op Ibiza en Canarische Eilanden. Dat maakt deze locaties ook ideaal voor een wellness retreat in de wintermaanden.

Super Lastminute Deals

de vakantiediscounter banner

Last minute wellness reizen voor alleenstaanden.

Voor singles zijn er de zogenaamde “Adults Only wellness reizen”. Dit zijn wellness reizen voor alleenstaanden. Je kunt hier ook een ayurveda reis, detox reis of afslankvakantie boeken. Ook met bestemmingen binnen Europa.


vakantiehuis met jacuzzi en wellness

Last minute wellness reizen voor singles en spirituele reizen kunnen gecombineerd worden met yoga- of meditatielessen. Er zijn ook groepsreizen voor singles waarbij mindfullness centraal staat. Deze reizen staan vaak in het teken van een goede geestelijke gezondheid, tot bezinning komen en yoga.

vandervalk suite dream banner

En tenslotte, je kunt als single ook op individuele basis een wellness weekend of vakantie boeken. Dat kan door een huisje met privé sauna te huren of doord bijvoorbeeld door het huren van een vakantiehuis met jacuzzi, privé sauna of zwembad of door een arrangement in een wellness hotel te boeken.


hotelspecials banner

Dat kan ook op basis van arrangement en all inclusive. Je betaalt dan een vast bedrag voor je hotelkamer inclusief ontbijt, lunch, diner. Daarnaast kan je in deze wellness hotels gratis gebruik maken van de faciliteiten zoals sauna, Turks Stoombad en jacuzzi. Boek nu een last minute wellness hotel of geheel verzorgde reis met aantrekkelijke korting.

lastminute vakantie deals strand