SpaDreams Lastminutes

Hotel Specials

belvilla

sunweb lastminutes

wintertrex

Last minute wellness

Wie een last minute wellness reis zoekt, vindt deze hier. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle actuele wellness reizen die met een aantrekkelijke last minute korting worden aangeboden. Of je nu kiest voor een verblijf in een eco resort in India, Nepal of Thailand of gaat voor een kuurreis in Hongarije of Tsjechië, je vindt hier alle soorten last minute wellness reizen.

Ook ayurveda reizen en mindfulness vakanties. Als je besluit een wellness reis te boeken, heb je de garantie dat je helemaal kunt ontspannen. Wellness reizen worden ook wel relax- of ontspanningsreizen genoemd.

Er zijn speciale relax vakanties voor alleenstaanden. Je hebt de mogelijkheid te verblijven in een wellness-hotel of eco resort welke alleen toegankelijk is voor volwassenen. Dergelijke Adults Only resorts brengen net dat extra’s om helemaal tot rust te komen. Je vindt onder ander Adults Only wellness resorts op Ibiza en Canarische Eilanden. Dat maakt deze locaties ook ideaal voor een wellness retreat in de wintermaanden.

Super Lastminute Deals

Last minute Curacao

Lastminute Curaçao Chogogo Resort

Vanaf 7 dagen. Verblijf in luxe Beach resort direct aan strand. Duiken, snorkelen. Deze last minute Curacao is beoordeeld met een 8,9.

Last minute Kreta

Lastminute Kreta Blue Bay Resort

Verblijf in Beach Resort met Spa. All Inclusive mogelijk. Deze last minute Kreta is beoordeeld met een 8,0. Nu extra last minute korting.

Last minute Lanzarote

Lastminute Lanzarote Aqua Suites

Boek nu deze last minute Canarische Eilanden met veel last minute voordeel. Beoordeeld met een 9,5! Een echte aanrader, relaxen!

Last minute wellness reizen voor alleenstaanden.

Voor singles zijn er de zogenaamde “Adults Only wellness reizen”. Dit zijn wellness reizen voor alleenstaanden. Je kunt hier ook een ayurveda reis, detox reis of afslankvakantie boeken. Ook met bestemmingen binnen Europa.

Last minute wellness reizen voor singles en spirituele reizen kunnen gecombineerd worden met yoga- of meditatielessen. Er zijn ook groepsreizen voor singles waarbij mindfullness centraal staat. Deze reizen staan vaak in het teken van een goede geestelijke gezondheid, tot bezinning komen en yoga.

En tenslotte, je kunt als single ook op individuele basis een wellness weekend of vakantie boeken. Bijvoorbeeld door het huren van een vakantiehuis met jacuzzi, privé sauna of zwembad of door een arrangement in een wellness hotel te boeken.

Dat kan ook op basis van arrangement en all inclusive. Je betaalt dan een vast bedrag voor je hotelkamer inclusief ontbijt, lunch, diner. Daarnaast kan je in deze wellness hotels gratis gebruik maken van de faciliteiten zoals sauna, Turks Stoombad en jacuzzi. Boek nu een last minute wellness hotel of geheel verzorgde reis met aantrekkelijke korting.

6 reisaanbieders van wellnessreizen

Cruise vakanties

Last minute Curacao

Lastminute Curaçao Chogogo Resort

Vanaf 7 dagen. Verblijf in luxe Beach resort direct aan strand. Duiken, snorkelen. Deze last minute Curacao is beoordeeld met een 8,9.