Goedkope last minute all inclusive

Hier boek je een goedkope last minute all inclusive.

Op zoek naar goedkope last minute all inclusive? Wie goedkoop op vakantie wil gaan en kiest voor alles inclusief, zoekt bij voorkeur binnen ons aanbod last minutes all inclusive met een vertrekdatum binnen een week. Want hoe korter jij je last minute reis all inclusive boekt, hoe hoger de korting. En als je 2 a 3 dagen vóór je all inclusive vakantie een last minute boekt, krijg je misschien wel een super korting.  Super last minute aanbiedingen hebben soms wel een korting die kan oplopen tot 50 %.


Combinatie last minute en all inclusive is ideaal

Of je nu een goedkope last minute all inclusive rondreis, hotel met vliegticket of last minute cruise boekt, de combinatie goedkope lastminutes en alles inclusief is ideaal.


wellness behandeling

Voordelen bij all inclusive arrangement

Zeker als je een all inclusief arrangement voor twee in een luxe hotel hebt geboekt, kan je voordeel hoog oplopen. Een rood wijntje of koud biertje kost in een luxe 4 sterren hotel al snel een 4 euro per glas en als je een last minute all inclusive voor 7 of 8 dagen hebt geboekt en 3 tot 5 drankjes per dag neemt, kan je voordeel al snel oplopen tot 400 euro. Om nog maar te zwijgen van het gemak welke een last minute all inclusive arrangement met zich mee brengt.


Bij een goedkope all inclusive last minute krijg je geen verrassingen achteraf.

Het voordeel van een goedkope last minute is niet alleen de lage prijs en het financiële voordeel voor jou als klant. Een minstens zo groot voordeel is dat je achteraf niet voor hoge kosten komt te staan. Alles is immers inclusief,  ook je ontbijt, lunch, diner en drankjes.  En als je een last minute zonvakantie hebt geboekt is dat altijd inclusief verblijf, vliegtickets en transfers.  Ook daar geen vervelende verrassingen.


All Inclusive wintersport

Bij een goedkope last minute all inclusive wintersportvakantie zitten de skipassen er normaliter ook bij. Je hoeft alleen zelf voor je skiuitrusting te zorgen en de nodige moed en energie. Of je nu een beginnende wintersporter bent of een doorgewinterde skiër met veel ervaring, een last minute wintersportvakantie all inclusive blijkt in de meeste gevallen het goedkoopste te zijn. Zelfs als je een skivakantie boekt naar een bekende skipiste in Oostenrijk of Zwitserland.

wintersport met vriendinnen

Goedkope last minute boeken in Only Adults hotel.

Als je het niet zit zitten om in een hotel te verblijven waar ook gezinnen met kinderen verblijven, kan je een only adults hotel boeken.  Dit zijn hotels alleen voor volwassenen. Dus geen schreeuwende kinderen, kinderdisco of kauwgom op de grond.  Zo een hotel voor alleen volwassenen biedt vaak de beste faciliteiten en is zéér geschikt voor 55 en 60 plussers.  Ook zijn deze only adults hotels ideaal voor singles die van rust en luxe houden. Het betreft vaak luxe hotels waarbij de keuken op een hoog niveau staat en waar je ’s avonds aan de bar wat kunt drinken. In het geval van een last minute en Only Adults aanbieding is dat inclusief zwak alcoholische drankjes. Als je ’s avonds aan de bar een cognac of whiskey wilt drinken, is dat vaak wel voor eigen rekening.


met vriendin in de jacuzzi

Aanbieding van de dag, een last minute met super voordeel.

De meeste super last minute aanbiedingen zijn maar héél kort geldig. Soms maar één dag. Als jij erin slaagt een aanbieding van de dag te pakken te krijgen op last minute én all inclusief basis, bent je een echte geluksvogel. Je profiteert dan van last minute aanbiedingen all inclusive tegen de allerhoogste kortingen.  Ook handig als je met je vrienden een super goedkoop weekendje weg wilt.


Korte houdbaarheid bij aanbieding van de dag

Er is vaak één nadeel verbonden aan de aanbiedingen van de dag. De houdbaarheid van deze super last minutes is vaak één dag en weg is weg en op is op. Een tweede nadeel kan zijn dat je niet naar je favoriete vakantieland kan gaan. Dat is tegelijkertijd een voordeel want een nieuw avontuur kan ook heel fijn zijn. Kortom, een goedkope last minute all inclusive vakantie heeft meer voordelen dan nadelen en brengt je naar streken waar je anders nooit zou komen!