sunweb lastminutes
estivant single reizen
SpaDreams Lastminutes

Last minute vliegvakanties

Last minute vliegvakanties kan je op verschillende manieren boeken. Als pakketreis, waarbij je met één boeking je last minute vliegtickets en hotel boekt of als afzonderlijke boeking. Je boekt dan zelf je vliegtuigtickets en hotel.

Lastminute Zonvakantie

Het voordeligste is meestal een arrangement met vlucht, transfers en hotel. Hierbij boek jij je vliegvakantie en hotel inclusief transfers en ontbijt. Via een all inclusive boeking kan je ook een hotel inclusief ontbijt, lunch,diner en drankjes boeken. Je hoeft dan zelf niets meer te regelen en je kunt in principe in je hotel blijven. Meestal zijn het de grotere en luxere3, 4 en 5 sterren hotels die deze all inclusive arrangementen aanbieden. Deze hotels zijn vaak internationaal georiënteerd en ze beschikken meestal over wellness faciliteiten zoals zwembad en sauna’s.

tui lastminutes banner

Als je last minute vliegvakanties zoekt op basis van all inclusive zie dan vooral ook onze All Inclusive deals. Met name last minute hotels in Turkije, Spanje, Bulgarije en Griekenland bieden deze all inclusive arrangementen aan. Vaak zijn dit Only Adults hotels.

Super Lastminute Deals

de vakantiediscounter banner

Via welke luchthaven vertrekken?

Je kunt ook bij last minute vliegvakanties aangeven vanaf welke luchthaven je wilt vertrekken ook als is het aantal vluchten via bijvoorbeeld Eindhoven of Maastricht beperkt. De meeste internationale vluchten vertrekken vanaf Schiphol of Brussel terwijl ook vanaf Eindhoven Airport steeds meer last minute vluchten vertrekken.

Met name last minute vakanties naar Hongarije en Malta worden verzorgd vanuit vliegveld Eindhoven. Overigens is het verstandig om bij de keuze van de goedkoopste vliegtickets niet alleen te kijken naar de prijs van de ticket maar ook naar de eventuele overstappen en vliegroutes.

hotelspecials banner

Als je een verre rondreis maakt naar bijvoorbeeld Sri Lanka of India maakt het nogal uit waar je overstapt en landt. Het verschil in reistijd kan wel oplopen tot 12 uur. Daarom zijn goedkope vliegvakanties niet altijd de beste keuze.

Je hebt gelukkig via deze site de mogelijkheid om goedkope vliegvakanties ook inhoudelijk te bekijken. Ook voor wat betreft een all inclusive vliegvakantie. Vergelijk hier last minute vliegvakanties en bespaar honderden euro’s.

5 reisaanbieders van vliegvakanties

sunweb lastminutes
estivant single reizen
SpaDreams Lastminutes