Wie een last minute cruise wil boeken, heeft de website gevonden met het grootste aanbod last minute cruises. Voor goedkope zeecruises of riviercruises.

Lastminute Cruise

Of je nu een luxe cruise van 7 of 10 dagen naar de Caribean, Alaska of Noord Amerika wilt boeken of een last minute cruise Middellandse Zee, hier vind je alle goedkope cruises.


Je kunt ook een cruise met vlucht, hotel en transfers boeken en gaan voor het Vind hier alle last minute all inclusive aanbiedingen

tui lastminutes banner

Cruises zijn overigens ideaal in het kader van alleenstaande reizen. Ook voor 55 en 60 plussers zijn cruises ideaal. Alles aan bood van het cruiseschip is voor je geregeld. Het is alleen maar genieten. Avontuur, gemak en luxe aan boord.

last minute cruise noorwegen

Wie op zoek is naar een last minute cruise Middellandse Zee of lange zeecruise, kan zich het beste minimaal 2 maanden voor vertrek oriënteren. Je kunt een last minute cruise vakantie rechtstreeks bij een rederij boeken maar er zijn ook reisorganisaties gespecialiseerd in riviercruises en zeecruises.

Gebruik onze filters om alle gewenste lastminute cruises te zien:


Wij hebben de beste deals en last minute aanbiedingen voor je verzameld. Ook voor een last minute cruise waarbij je binnen 14 dagen kunt vertrekken. Ook voor een 8 daagse cruise naar Barcelona of Porto bijvoorbeeld.

last minute cruise gran canaria

Last minute cruise inclusief hotel en vlucht boeken.

Het is ook mogelijk een cruise met hotel, transfers en vliegtickets te boeken. Voor één all in prijs. Je weet dan waar je aan toe bent en hoeft zelf niets meer te regelen. Stap aan boord van een schip van MSC cruises of De Holland America Lijn en laat je verwennen. Op het moment dat je aan boord stapt kan je genieten van avonturen, prachtige vergezichten, steden en landschappen.

Onze meest voordelige cruises


Op een last minute cruiseschip met restaurant, zwembad en bioscoop zal jij je nooit vervelen. Boek een all inclusive cruise en geniet van onbeperkt eten en drinken. Een last minute cruise is ook ideaal voor 65 plussers. Ook als je wat minder goed ter been bent. Veel deelnemers aan cruisereizen zijn gepensioneerde deelnemers en er zijn cruise reizen die alleen toegankelijk zijn voor volwassenen.

Zo kan je genieten van alles wat een luxe cruise te bieden heeft en misschien zelfs wel een wereldreis per cruiseschip maken. Je leeft tenslotte maar één keer.

Onze riviercruises


Kijk nu welke last minute deals wij voor je uitgezocht hebben met betrekking tot last minute cruises en geniet volop. Misschien is een 8 daagse cruise Canarische Eilanden wel een goed idee? Of een pakketcruise Athene? Zoek nu binnen ons aanbod last minute cruises met hotel, vluchten en transfers.

Onze meest luxueuze cruises