Last minute vakantie 60 plussers

Last minute vakantie 60 plussers

Tips voor 60 plussers die een last minute vakantie willen boeken. Wie als 60 of 65 plusser is en op zoek naar last minutes heeft met een aantal praktische zaken rekening te houden. Of je nu een last minute cruise wilt boeken of je op wilt geven voor een groepsrondreis, het is als bijna senior uitkijken geblazen. Je wilt niet in een hotel met kinderen terechtkomen. Maar tegelijkertijd, omdat je als 60 plusser buiten het hoogseizoen je last minute vakantie kunt boeken, kun je profiteren van de beste vakantie deals. Hier een aantal tips voor 60 plussers.


Veel last minute voordeel voor 60 plussers in januari en februari.

Als je een last minute zonvakantie Griekenland, Turkije of ander warm vakantieland wilt boeken, zijn de maanden januari en februari voor senioren extra goedkoop. Het meest ideale is om als 60 of 65 plusser een last minute all inclusive zonvakantie te boeken. Dat is inclusief de vliegtickets, hotel, overnachtingen, transfers en drankjes en maaltijden. Geheel verzorgd dus.


Kies voor een verblijf in een Adults Only hotel. Als oudere zit je niet te wachten op gezinnen met kinderen. Een last minute zonvakantie januari buiten Europa heeft het voordeel dat je kunt genieten van een aangename temperatuur. Kijk maar eens maar de last minutes Curaçao januari.


lastminute vakantie deals strand

Last minute cruise boeken, ultieme last minute vakantie 60 plussers.

Als je van een luxe vakantie houdt en wat van de wereld wilt zien, is een last minute cruise ideaal. Veel luxe cruises zijn gericht op 50, 60 en 70 plussers. Op deze luxe cruiseschepen vind je alles wat een vakantie tot een groot succes kan maken. Van een cruiseschip met bioscoop tot eentje met zwembad, Turks Stoombad, sauna’s en theater.


Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het tijdens een luxe cruise voor 60 en 65 plussers. Net zoals je een rondreis of groepsreis all inclusive kunt boeken, kan je dat ook doen bij een luxe, last minute cruise. Drankjes zijn dan onbeperkt inbegrepen. Cruises zijn ook ideaal voor de al wat oudere alleenstaanden. Als je alleenstaand bent en niet alleen wilt zijn, tijdens een last minute cruise van 7 tot 14 dagen, zal je tal van andere singles kunnen ontmoeten. Menige 60 plusser houdt aan een cruise aanbieding nieuwe vrienden over.


rondreis zonvakantie

Last minute busreis als 60 plusser boeken.

Als je er een paar dagen tussen uit wilt, is een geheel verzorgde busreis ideaal. Je kunt bijvoorbeeld bij EffeWeg een geheel verzorgde busreis naar Luxemburg of Italië boeken. De meeste deelnemers aan dit soort busreizen zijn 65 plussers.


busreizen in de natuur

Slapen in een luxe hotel, met zijn allen ontbijten en samen de dag doorbrengen. Of je nu een alleenstaande 60 plusser bent of met je partner een last minute busrondreis wilt maken. Excursies zijn meestal in de prijzen inbegrepen. Als je een last minute all inclusive busreis boekt, zijn de maaltijden en drankjes ook inbegrepen. Tip: Er zijn ook geheel verzorgde busreizen te boek voor mensen met een christelijke achtergrond. Het is ook mogelijk een last minute busreis te boeken bij een Christelijke reisorganisatie. Je kunt ook een weekendje weg bij een reisorganisatie boeken voor Christelijke 60 plussers.