Last minute zonvakantie januari

By 10 september 2019zonvakantie

sunweb lastminutes

SpaDreams Lastminutes

Cruise travel

Wanneer een last minute zonvakantie januari boeken?

Wie een last minute zonvakantie wil boeken voor de maand januari zal zich afvragen wat de beste periode is om dit te doen. Moet je je lastminute zonvakantie januari 2020 in december 2019 boeken of 1 week of korter voor vertrek. Om de beste aanbiedingen en deals te kunnen verkrijgen, moet je je dan op één bepaald land richten, een bepaald werelddeel of moet je afgaan op de verwachte hoeveelheid zon? Vragen waar bijna iedereen mee zit. In deze blog wat antwoorden en suggesties. Een last minute zonvakantie in januari betekent nieuwe energie opdoen en genieten. Of het nu een last minute zonvakantie Spanje, Portugal, Egypte, Curacao of Kaapverdië wordt.

Super Lastminute Deals

Last minute Curacao

Lastminute Curaçao Chogogo Resort

Vanaf 7 dagen. Verblijf in luxe Beach resort direct aan strand. Duiken, snorkelen. Deze last minute Curacao is beoordeeld met een 8,9.

Last minute Kreta

Lastminute Kreta Blue Bay Resort

Verblijf in Beach Resort met Spa. All Inclusive mogelijk. Deze last minute Kreta is beoordeeld met een 8,0. Nu extra last minute korting.

Last minute Lanzarote

Lastminute Lanzarote Aqua Suites

Boek nu deze last minute Canarische Eilanden met veel last minute voordeel. Beoordeeld met een 9,5! Een echte aanrader, relaxen!

Een last minute zonvakantie met bestemming binnen Europa boeken.

Als je er in januari 2020 een weekje tussen uit wilt en verlangt naar de zon, zijn de mogelijkheden wat beperkt. In Europa komen de temperaturen in januari nauwelijks boven de 18 a 19 graden uit. Alleen in de Canarische Eilanden is er kans op een hogere temperatuur. Onze tip is dan ook, als je binnen Europa wilt blijven, boek voor de maand januari geen last minute zonvakantie Turkije, Spanje, Portugal of Griekenland maar ga naar de Canarische Eilanden. Met een beetje gelukt komt de temperatuur op de meest zonnige dagen op Gran Canaria, Tenerife of Lanzarote uit op de 20, 21 of 22 graden. In de zon kan het in januari altijd nog warmer zijn. En je kunt ook een last minute all inclusive Canarische Eilanden boeken. Dan zijn niet alleen de hotelovernachtingen en vliegtickets inbegrepen maar ook je maaltijden en drankjes. Ideaal voor een last minute zonvakantie januari 2020.

Last minute zonvakantie Curacao,

Wie zin heeft om in januari in badkleding aan het strand te kunnen liggen en te kunnen genieten van zon, zand en zee, moet zeker eens denken aan een last minute zonvakantie Curacâo. In januari kan de temperatuur in Curacao 24 tot wel 29 graden bedragen en de zon schijnt er ook in de wintermaanden wel een 8 uur per dag. Voor een voordelige, zonzekere vakantie in januari ga je dus naar dit prachtige land. Je kunt zelf je last minute vliegticket en hotel Curacao boeken maar ook gaan voor een all inclusive en last minute Curacao. Het is vanuit Nederland of België ongeveer 10 uur vliegen naar Curacao. Ook de maanden februari, maart en april zijn perfect voor een last minute Curacao. Reisorganisaties zoals Corendon en Tui hebben regelmatig aanbiedingen en last minutes. Je boekt voor minder dan 1.000 euro een 8 daagse all inclusive last minute vliegvakantie Curacao.

Last minute zonvakantie januari Kaapverdië.

Een andere zonzekere last minute is die met bestemming Kaapverdië. De Kaapverdische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan. Het is een eilandengroep op 1.700 kilometer ten noorden van de evenaar. De Kaapverdische Eianden liggen voor de Westkust van Afrika en 1.500 kilometer ten Zuid Westen van de Canarische eilanden. Als je in december 2019 een last minute vliegvakantie Kaapverdië voor januari 2020 boekt, heb je gegarandeerd een zonzekere vakantie. Een gemiddelde temperatuur van 24 a 25 graden is in de wintermaanden te verwachten. Je kunt bij Tui, Corendon of Neckerman een 8 of 10 daagse last minute Kaapverdië boeken. Bij sommige reisorganisaties is het ook mogelijk een 14 daagse last minute all inclusive Kaapverdië inclusief vliegtickets, hotel en transfers te boeken. Je kunt ook een last minute Kaapverdië met verblijf in een Adults Only hotel boeken.

Cruise vakanties

Last minute Curacao

Lastminute Curaçao Chogogo Resort

Vanaf 7 dagen. Verblijf in luxe Beach resort direct aan strand. Duiken, snorkelen. Deze last minute Curacao is beoordeeld met een 8,9.

Last minute Kreta

Lastminute Kreta Blue Bay Resort

Verblijf in Beach Resort met Spa. All Inclusive mogelijk. Deze last minute Kreta is beoordeeld met een 8,0. Nu extra last minute korting.

Nieuwste Lastminute Berichten

last minute watervilla huren

Last minute watervilla huren

| vakantiehuis | No Comments
Last minute watervilla huren Voor wie een last minute watervilla wil huren en een vakantie aan zee of meer wil boeken. Watervillas zijn luxe vakantiehuizen die direct aan het water...
last minute cruise gran canaria

Last minute cruise Canarische Eilanden

| All Inclusive, cruise, zonvakantie | No Comments
Last minute cruise Canarische Eilanden Wie in december of januari een last minute cruise Canarische Eilanden wil boeken, kan onder ander kiezen uit de vertrekdata 22 december, 29 december en...
last minute griekenland

Last minute Griekenland

| All Inclusive, zonvakantie | No Comments
Last minute Griekenland Een last minute Griekenland boeken en op zoek naar de goedkoopste vakantie deals? Of je nu een last minute Zakynthos, Rhodos, Kos, Kreta of Samos wilt boeken,...

Lastminute Vakantie deals