Je last minute 1 week voor vertrek boeken

Je last minute 1 week voor vertrek boeken.

Waarom jij je last minute tot 1 week voor vertrek kunt boeken. Stel, je wilt een last minute zonvakantie Canarische Eilanden boeken en vrijdag 15-12-2019 op je vakantiebestemming in Spanje aankomen. Je wilt een Last minute vakantie Spanje van 8 dagen boeken. Wanneer kan je dan het beste deze last minute boeken?? Eind oktober? Begin november of korter voor vertrek. Is er nog wel aanbod als je een paar dagen voor vertrek een last minute Canarische Eilanden boekt en levert je dat een financieel voordeel op?? Ons antwoord is als volgt: Als je een last minute zonvakantie binnen Europa boekt, is er in bijna alle gevallen nog voldoende aanbod als je deze goedkope zonvakantie tot een 3 a 4 dagen voor vertrek boekt.


Last minute Spanje, Portugal, Griekenland of Malta?

Zeker bij een last minute Spanje, Portugal, Griekenland, Madeira, Canarische Eilanden en Malta, is er in de regel nog voldoende last minute aanbod. Kortom, als je een 8 daagse last minute Canarische Eilanden wilt boeken en op 15 december 2019 wilt aankomen, kan je deze nog op 8, 9 of 10 december boeken. Welke last minute aanbieding voor jou het meest interessant is, is afhankelijk van meerdere factoren. Over het algemeen is de prijs de belangrijkste factor. De meeste mensen kiezen voor de goedkoopste last minutes en laten de bestemming afhangen van de aanbiedingen. Als je last minute 1 week voor vertrek boekt met het doel zo goedkoop mogelijk op vakantie te gaan, zal je mogelijk op één van de super last minutes in gaan. Dat zijn meestal 8 of 15 daagse last minute reizen die extra scherp geprijsd zijn.


lastminute bungalow aan zee

Super Lastminute Deals

de vakantiediscounter banner

Wanneer is er sprake van een super last minute aanbieding?

Er is sprake van een super last minute aanbieding wanneer bijvoorbeeld een rondreis, cruise of zonvakantie met een waanzinnige korting wordt aangeboden. Je moet dan denken aan een super korting tot wel 50 %. Deze super last minutes zijn meestal beperkt beschikbaar. Ze komen tot stand indien iemand bijvoorbeeld een luxe all inclusive rondreis of cruise 2 dagen voor vertrek annuleert. Zeker als je een last minute vakantie in december wilt boeken, maak je we kans op last minutes met een super korting.


Wat is een dag aanbieding?

Een dagaanbieding is een reis die met korting wordt aangeboden en waarbij die aanbieding maar één dag geldig is. Op deze site last minute vakantie deals proberen we ook deze dagdeals te promoten. Ze kunnen vaak tot één dag voor vertrek nog geboekt worden als het reisbestemmingen binnen Europa betreft en er geen visum nodig is. Met name Tui heeft regelmatig waanzinnig aantrekkelijke super aanbiedingen en dagdeals.


Hoe korter voor vertrek hoe hoger de last minute korting?

Meestal is het zo dat hoe korter je voor vertrek een last minute boekt, hoe hoger je voordeel. Het is echter geen standaard. Soms is een all inclusive Canarische Eilanden bijvoorbeeld voordeliger als je die 3 weken voor vertrek boekt in plaats van 1 week voor vertrek. Ook in de reiswereld is het een kwestie van vraag en aanbod en goed de prijzen van last minute vliegtickets, rondreizen, zonvakanties of last minute wintersport vakanties vergelijken. Eén ding is zeker, de kans dat je een last minute 1 week voor vertrek met veel voordeel boekt, is groot. Beschikbaarheid van interessante last minute reizen zo kort voor de datum kan niet gegarandeerd worden. Dat is het risico bij het wachten op de meest aantrekkelijke last minutes, kort voor vertrek.