Last minute Tunesië

Last minute Tunesië.

Een last minute Tunesië in november, december of januari boeken? Of liever genieten van een last minute all inclusive aan de Golf van Hammamet? Tunesië is het perfecte vakantieland voor een goedkope all inclusive zonvakantie. Je kunt hier een goedkope strandvakantie Tunesië boeken maar een 8 of 15 daagse rondreis Tunesië is ook mogelijk. Je vindt in plaatsen zoals Sousse, Hammamet en Port el Kantaoui de mooste resorts en luxe hotels. Ideaal voor een last minute Tunesië all inclusive. Laat je heerlijk verwennen en geniet van de Spa, het fantastische ontbijtbuffet en de heerlijke temperatuur en zon. Het kan in december en rond kerstmis nog 18 á 19 graden zijn in Tunesië. Ook ideaal voor een last minute vliegvakantie met kerstmis.

Lastminute vakantie Tunesië

8 daagse all inclusive last minute Tunesië vanaf 500 euro per persoon.

Wie denkt dat een 8 of 15 daagse zonvakantie met het vliegtuig in november, december of maart naar een verre bestemming duur is, heeft het mis. Je boekt al een 8 daagse last minute en all inclusive Tunesië voor minder dan 550 euro per persoon. Inclusief vliegtickets, hotelovernachtingen, transfers en maaltijden en drankjes wel te verstaan. Vertrek vanaf Amsterdam, Brussel of een andere luchthaven in Nederland, België of Duitsland. In Tunesië kan je ook genieten van wellness. Veel hotels en resorts hebben een Spa of Turks Stoombad. Voor een wellness last minute vakantie in Tunesië.

Super Lastminute Deals

de vakantiediscounter banner

Duurzaam hotel Tunesië boeken

Je kunt ook in een duurzaam hotel in Tunesië verblijven. Tui, één van de reisorganisaties die werkt maakt van duurzaam reizen en toerisme, heeft in Hammamet een duurzaam hotel waar je op basis van all inclusive 8 of 15 dagen kunt verblijven. Het Tui Magic Life Africana hotel biedt ook animatie mogelijkheden en sport faciliteiten. Hammamet ligt in Noord-Tunesië en het is de ideale plek voor een all inclusive last minute Tunesië. Als je een all inclusive last minute bij Tui boekt, zijn de vliegtickets, transfers en hotel overnachtingen doorgaand in de aanbiedingsprijs inbegrepen. Dat is ook van toepassing als je bijvoorbeeld een last minute all inclusive Egypte of Senegal boekt.

Last minute Tunesië met kinderen boeken.

Je zou misschien denken dat een vakantie Tunesië alleen iets is voor volwassen en specifiek voor 50, 55 en 60 plussers. Maar dit land van de dadels is ook een perfecte bestemming voor een rondreis of strandvakantie met kinderen. Zo vind je in de Tui Magic hotels altijd amimatie voor de kinderen en hebben veel hotels en resorts een zwembad. Als je met je gezin een last minute vliegvakantie Tunesië in december boekt, ben je soms goedkoper uit dan een last minute all inclusive vakantie Spanje of Portugal. Kortom, als je een unieke bestemming voor een zonvakantie met kinderen zoekt in november, december, januari of februari dan is Tunesië een relatief goedkope en warme bestemming.