Last minute naar de zon

Boek een last minute naar de zon

Boek een last minute naar de zon voor 4, 5, 6, 7, 8 of 9 dagen met bestemming Canarische Eilanden, Egypte, Marokko of andere aantrekkelijke vakantiebestemming. Je last minute naar de zon is inclusief hotel, vliegtickets en transfers. Het is ook mogelijk een 7, 8, 9 of 15 daagse last minute naar de zon op all inclusive basis te boeken. Nagenoeg alles is dan in de last minute prijs inbegrepen, ook de maaltijden en drankjes. Vind hier een goedkope, last minute zonvakantie.

tui lastminutes banner

Actuele last minute zon aanbiedingen

Vind hier een aantal voorbeelden van super last minute aanbiedingen naar de zon.


Populaire vakantielanden naar de zon februari, maart

Als je in februari of maart een last minute vakantie naar de zon wil boeken, kan je denken aan Spanje, Cyprus, Malta of Marokko als vakantiebestemming. Voor velen zijn De Canarische Eilanden favoriet. Maar ook een last minute zonvakantie Aruba, Curacao, Dominicaanse Republiek en Kaapverdië zijn aantrekkelijk. Hoe verder je bestemming hoe meer zonuren en hoe hoger de gemiddeld dagtemperatuur. Als je van warmte houdt en 16, 17, of 18 graden niet genoeg voor je is, kan je dus het beste in februari of maart kiezen voor een zonvakantie buiten Europa. Daar kan je denken aan temperaturen boven de 22 graden. Boek bijvoorbeeld een all inclusive 10 dagen Curaçao of Spanje.


Goedkope last minute naar de zon

Goedkope last minutes naar de zon vind je vooral in Spanje, Turkije, Marokko en Malta. Maar als je 2 of 3 dagen voor vertrek je last minute vakantie boekt, kan ieder land goedkoop zijn. Zelfs een last minute zonvakantie in januari Mexico, Egypte, Suriname, Kaapverdië of Aruba wordt dan goedkoop. Het gaat er dus om bij last minute vliegvakanties naar de zon, ook in november en december, de beste aanbiedingen er uit te vissen en je kans te grijpen als er een super last minute aanbieding is. Dat geldt al helemaal voor all inclusive last minutes naar de zon met een duur van 7, 8 of 9 dagen.


Een all inclusive zonvakantie als last minute boeken

Indien je een luxe en compleet verzorgde all inclusive vakantie naar de zon wilt boeken, moet je zeker eens kijken bij het actuele aanbod last minute en all inclusive vakanties. Dit zijn geheel verzorgde pakketreizen waarbij nagenoeg alles inbegrepen is.


Dus niet alleen vliegtickets, transfers en overnachtingen in hotels. Ook de maaltijden en drankjes. Het grote voordeel van zo een last minute all inclusive vliegvakantie is dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en niet voor hele hoge onverwachte kosten komt te staan. Daarnaast kan je in het betreffende all inclusive hotel onbeperkt eten en drinken. En dat is echt heel prettig. Met name landen als Turkije en Malta bieden meestal heel goedkope last minute en all inclusive zonvakanties aan.


Alleen op reis gaan en een last minute vakantie naar de zon boeken

Wie denkt dat er alleen last minute zonvakantie aanbiedingen voor stelletje en gezinnen zijn, heeft het mis. Je kunt zeker ook als alleenstaande profiteren van last minute zonvakantie aanbiedingen. Je hebt dan een hotelkamer voor je alleen en kunt bijvoorbeeld een all inclusive arrangement boeken. Aantrekkelijke bestemmingen voor last minute alleenstaande reizen naar een vakantieland met veel zonuren is bijvoorbeeld Egypte. Maar ook Turkije is aantrekkelijk. Je boekt al, als single, een 8 of 9 daagse last minute zonvakantie Egypte op basis van all inclusive voor minder dan 800 euro. Zie de last minute zonvakanties Egypte en Turkije.
Lees hier meer over alleen op reis gaan


Vertrekken vanuit Eindhoven

Indien je een goedkope, last minute zonvakantie wilt boeken en de diverse aanbiedingen en mogelijkheden gaat vergelijken, zie je regelmatig dat last minute vliegvakanties met vertrek en terugkeer Vliegveld Eindhoven aantrekkelijker zijn dan vanuit Amsterdam of Brussel. Maar.. vliegen vanaf Eindhoven heeft zijn voordelen. Indien je nog nooit gevlogen hebt van Airport Eindhoven is het goed om te weten dat dit een relatief kleine luchthaven is met diverse parkeermogelijkheden in de direct omgeving van het vliegveld. Daarnaast ben je met een Shuttle bus binnen 20 minuten vanaf Eindhoven Centraal Station bij Airport Eindhoven. Verder heb je bij dit vliegveld weinig te maken met lange wachtrijen tijdens het inchecken en kan je in het restaurant ter plaatse ook gezonde snacks en broodjes kopen.


Voordelen van een zonvakantie in de wintermaanden

Als we in de maanden november tot en met maart een zonvakantie boeken, kan ons dat veel opleveren. Niet alleen doen we door zo een vakantie in zonnig land veel nieuwe energie op, het is ook belangrijk voor de aanmaak van de belangrijke vitamine D. Zo komen we beter de winter door en hebben minder kans om ziek te worden. Daarnaast kan je bij een vakantie je zinnen verzetten en even afstand nemen van de dagelijkse praktijk. Een last minute zonvakantie is niet alleen goedkoper, hij geef ons dus ook extra energie en levenslust.

lastminute bungalow aan zee

Last minute vliegvakanties en Corona

Het Coronavirus en de bijbehorende reisbeperkingen en soms quarantaine plicht, maakt reizen naar het buitenland niet eenvoudig. Daarbij komt dat het COVID 19 onvoorspelbaar is en de bijbehorende maatregelen door overheden ook. Het voordeel van een last minute vliegvakantie is echter dat je kort voor vertrek boekt en het op dat moment helder is wat de regels en vereiste zijn om naar het buitenland af te reizen. Het risico op annulering, in afzondering moete of in hotelquarantaine is wat kleiner dan bij een niet last minute vliegvakantie naar de zon.


Vliegvakanties zijn geen duurzame vakanties.

Helaas moeten we constateren dat vliegen niet duurzaam is. Echter vliegtuigen worden steeds zuiniger en er zijn allerlei ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in deze branche. En dat is goed nieuws voor mensen die graag naar de zon vliegen en toch wel wat lichte gewetensbezwaren hebben. Lees hier meer over duurzaamheid en reizen.