Een last minute vakantie september boeken? zie de aanbiedingen

Als je een lastminute vakantie wilt boeken en in september vertrekken, kan je kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. September is een soort overgangsmaand.

De zomer is in Nederland en België voorbij, de herfst is nog niet echt aangebroken en het is te vroeg voor de wintersport. Tijd om eens te beschouwen wat de diverse lastminute mogelijkheden zijn en wie de beste aanbiedingen heeft. Het coronavirus heeft de mogelijkheden enigzins beperkt. Groepsreizen en cruises liggen nu wat moeilijker. Er blijven echter last minute mogelijkheden voldoende over.

Last minute aanbiedingen voor singles in september

Als je alleenstaand bent en er in september even last minute tussen uit wilt, heb je de keuze uit een groot aantal opties. Ook voor een last minute weekendje weg. Je kunt bijvoorbeeld een yoga retreat of detox vakantie bij Spa Dreams boeken of een vakantiehuisjes met sauna of jacuzzi. Je kunt ook een last minute hotel boeken en met de auto naar je vakantiebestemming afreizen. Bij een last minute auto vakantie ben je altijd flexibel.

Niet alleen op vakantie?

Als je geen zin hebt om alleen op reis te gaan, kun je ook kiezen voor een last minute single reis. Kijk of Estivant, de grootste single reis specialist nog interessante last minute aanbiedingen heeft. De groepen en thema’s zijn aangepast op de beperkingen rond het coronavirus maar het is met een single groepsreis van Estivant ook in september genieten. Zie de last minute mogelijkheden bij Estivant.

Beste last minute deals voor september vinden

Als je hebt besloten welk type last minute vakantie je voor september wilt boeken, is het een kwestie van de vele aanbiedingen vergelijken en op het juiste moment beslissen en boeken. In de huidige markt is het last minute aanbod groot. Dat betekent dat je nog kort voor vertrek je vakantie kunt boeken. Als je een goedkoop huisje op een last minute bungalowpark wilt boeken, kan je dat nog tot een dag voor vertrek doen.

Kies je voor een last minute vliegvakantie naar bijvoorbeeld Kreta, Canarische Eilanden of Turkije, dan wordt aangeraden tenminste 1 week voor vertrek te boeken. Bij een last minute vliegvakantie september naar het buitenland, lees altijd eerst de informatie over corona in die landen. Reis alleen af naar een land of gebied waar het veilig is en boek een “coronaproof vakantie”. Hier vind je reisadviezen per land

Een last minute vakantie september vieren in eigen land

Wil je geen risico nemen met de beperkingen in de reiswereld wat betreft het COVID 19 virus? Ben je bang dat een last minute vakantie naar het buitenland te grote risico’s met zich mee brengt en dat je naar terugkeer in het thuisland verplicht in quarantaine moet?

Ga dan voor zekerheid en boek je last minute september in eigen land. Of je nu in Nederland of België woont, ook hier zijn de mogelijkheden een last minute vakantie of weekendje weg te boeken groot. Kies bijvoorbeeld voor een last minute huisje met sauna of jacuzzi. Als het weer in september dan even niet mee zit, kan je toch genieten in je privé sauna of jacuzzi. Soms is een last minute Nederland of België een betere keuze dan een verre vakantie met bestemming buitenland.